Skip to main content

Από τις 15 Ιουλίου ξεκινούν οι εγγραφές για τη θερινή περίοδο στο κορυφαίο φροντιστήριο των Χανίων

Το όνομά του και η πολυετής παρουσία του από το 1992, αποτελούν εγγύηση στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στα Χανιά.

Στους τομείς των Θετικών σπουδών (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Έκθεση), των Επιστημών υγείας (Φυσική, Χημεία, Βιολογία και Έκθεση) και των Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής (Μαθηματικά, Υπολογιστές, Οικονομία και Έκθεση), το φροντιστήριο “Προοπτική” θεωρείται και είναι κορυφαίο στα Χανιά και… όχι άδικα!

Η συνέπεια στις διακρίσεις και τις επιτυχίες που σημειώνουν κάθε χρόνο οι μαθητές που κατακτούν θέσεις σε υψηλόβαθμες σχολές όπως οι ιατρικές, οι πολυτεχνικές και οι οικονομικές, αποτελούν τα πιο αδιαμφισβήτητα διαπιστευτήρια ποιότητας της παρεχόμενης διδασκαλίας του φροντιστηρίου “Προοπτική”.

Εχέγγυο για την επιτυχία των μαθητών που στοχεύουν σε μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί πέρα από την προσωπική τους προσπάθεια, η μεγάλη εμπειρία των καθηγητών της “Προοπτικής” που διαθέτουν εξειδίκευση και άρτια παιδαγωγική κατάρτιση.

Δυνατότητα μαθημάτων σε ολιγομελή τμήματα και με ευελιξία της τηλεκπαίδευσης εάν απαιτηθεί

Οι εγγραφές για τη θερινή περίοδο αρχίζουν στην “Προοπτική” από τις 15 Ιουλίου, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 22 Ιουλίου.

Από το φροντιστήριο δίνεται στους μαθητές η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων δια ζώσης, μέσα από τμήματα έως 8 ατόμων ή ολιγομελή τμήματα 3 έως 4 ατόμων, για πιο εντατική εκπαίδευση.

Σε περίπτωση που οι συνθήκες το απαιτήσουν (που δεν το ευχόμαστε…), το φροντιστήριο Προοπτική, διαθέτει την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία της τηλεκπαίδευσης, μέσω σύγχρονης εξειδικευμένης πλατφόρμας που εξασφαλίζει την αδιάκοπη και ασφαλή απομακρυσμένη διδασκαλία.