Skip to main content

Η φιλοσοφία μας

Το Φροντιστήριο «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» ιδρύθηκε με  όραμα την παροχή  Παιδείας κορυφαίας ποιοτικής στάθμης και τη συνακόλουθη συνολική καλλιέργεια και ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών του.

Στόχος μας είναι η δημιουργική σκέψη, που θα αντικαταστήσει την μηρυκαστική διαδικασία της απλής «πρόσληψης πληρο¬φοριών», όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις και η ενεργοποίηση και αποδέσμευση της δημιουργικής προσπάθειας του μαθητή.

Ακόμα, είναι καθήκον μας να του μάθουμε ότι ο μόχθος και η αυτενέργεια αποτελούσαν ανέκαθεν και αποτελούν το μοχλό της ανθρώπινης δημιουργίας.
Θέλουμε επίσης, να βοηθήσουμε τους μαθητές να ανακαλύψουν το νόημα όσων μαθαίνουν, να νιώσουν σεβασμό και αναγνώριση στην προσπάθειά τους και η σχέση των μαθητών με τα μαθήματα να εμπεριέχει – επιτέλους – την απόλαυση.

Απευθυνόμαστε σε μαθητές με υψηλούς στόχους, που έχουν συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται και η δική τους προσπάθεια μαζί με τη δική μας βοήθεια.

Προοπτική

Το φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έχει ήδη καθιερωθεί στα Χανιά με τις επιτυχίες του. Σήμερα, με σύγχρονες ιδέες και νέους ανθρώπους στο δυναμικό του, έχοντας μελετήσει το «σύνδρομο» των εξετάσεων που κατατρέχει γονείς και μαθητές, αποβλέπει σε μία γόνιμη συνεργασία μαζί σας.

Καθήκον προς τον εαυτό μας, αλλά και προς τους μαθητές που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά μας, είναι η διατήρηση αυτής της υψηλής επίδοσης του φροντιστηρίου μας.

Για όσους σχεδιάζουν την πρόοδο τους μέσα από μία συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια, σήμερα υπάρχει ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Ας μιλήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας